از مهمترین مراحل ساخت و ساز آببندی کردن سازههای بتنی است چرا که از عوامل تضعیف کنندههای سازههای بتنی رسیدن آب و رطوبت به میلگرد ها و زنگ زدگیهای آنهاست. بنابراین برای جلوگیری از چنین مشکلاتی باید از بتنهای ضد آب استفاده کرد این بتن علاوهبر اینکه از بروز ناهنجاریهای بصری از نفوذ آب به درون بتن جلوگیری میکند مشکلات بعدی را نیز پیشگیری میکند با کلینیک بتن همراه باشید تا شما را با روش ساخت بتن ضد آب آشنا کنیم.
برای اینکه بدانید روش بتن ضد آب ساخت در ابتدا باید بدانید که اصلاً به چه نوع بتن های، ضدآب گفته می شود.
به طور کلی بتنی را ضدآب می گویند که نسبت به آب نفوذ ناپذیر است در این بتنها تعداد مویرگ های داخلی کم است و به همین خاطر اجازه عبور و نفوذ آب و رطوبت را نمی دهند.
استفاده از نوع استاندارد این بتن ها باعث کاهش جذب آب و نفوذپذیری و در نتیجه تخریب آن میشود.
در پروژههای بزرگ همچون مخازن نگهداری، تانکر تصفیه خانههای آب و فاضلاب که حفظ سرمایه و جلوگیری از آسیب و نشتی اهمیت زیادی دارد از این نوع بتنها استفاده می شود. همچنین برای استخر ها نیز کاربرد فراوانی دارد.
یکی از مهمترین روش ساخت بتن ضد آب ساخت ملات ضد آب به کمک فناوری کریستالی است.
ساخت این ملات اولا باعث میشود که خاصیت ضد آب به بتن بدهد و دوم اینکه باعث افزایش دوام و طول عمر بتن میشود.
این مسئله باعث میشود که قیمت بتن در برابر آب بسیار مقرون به صرفه بوده و هزینههای ناشی از نگهداری بتنهای معمولی نیز کاهش پیدا کند.
برای ساخت بتن ضد آب به کمک فناوری کریستال از مادهای به نام BOGARD P30 استفاده میشود که باید آن را با آب ترکیب کرد.
بعد از آن که غلیظ شد میتوان آن را روی سطحی که مدنظرتان میباشد با برس یا فرچه مخصوص اجرا کنید. دقت کنید که برای تهیه این مخلوط معمولاً از دو پیمانه آب و مقدار بسیار کمی از ماده BOGARD P30 استفاده میشود این روش یکی از سادهترین و مهمترین روش برای ساخت بتن های ضد آب و آب بندی کردن بتن است.
در پاراگرافهای قبلی اشاره کردیم که بتن مقاوم در برابر آب کاربردهای زیادی در صنعت ساخت و ساز و پروژه های بزرگ دارد.
بنابراین برای ساخت بتن ضدآب از مواد و پودر ضد آب کننده بتن استفاده میشود که قبلتر آن را معرفی کردیم.
اما برای این که روش ساخت آنها به صورت صحیح و استاندارد انجام شود باید مراحل آماده سازی برای ساخت بتن مقاوم در برابر آن با دقت و به ترتیب طی شود تا شما بتوانید با ساخت بتنی که آماده کردهاید سطح مورد نظرتان را به درستی آب بندی کنید.
کار کردن با مخلوط ضد آب کننده بتن کار سخت و دشواری نیست اما برای این که بهتر بتوانید مراحل انجام این کار را طی کنید تا افزایش کیفیت نهایی را شاهد باشید بهتر است به موارد زیر توجه داشته باشید.
تا به اینجای کار متوجه شدید که بتن ضد آب چیست؟ برای ساخت آن باید از چه موادی استفاده کرد و روش ساخت آن را هم درک کردید.
حال برای اینکه بدانید از این بتن ها در چه مواردی می توان استفاده کرد بد نیست کمی هم نسبت به مزیت ها و معایبی که دارد آشنا شوید.
تمامی مصالحی که در صنعت و ساخت و ساز از آن ها استفاده می شود در جایگاه خود مزیت ها و معایبی دارند که نادیده گرفتن یا عدم آگاهی نسبت به آن ها می تواند در روند انجام پروژه مشکلاتی را به وجود آورد.
از جمله مزایای بتن ضد آب می توان به موارد زیر اشاره کرد.
اما، معایب بتن ضدآب عبارتند از:
سعی ما بر این بود تا با ارائه این مطلب شما را با ماهیت اصلی بتن ضد آب و روش ساخت بتن ضد آب بیشتر آشنا کنیم.
این نوع بتنها به خاطر خاصیت منحصر به فردی که دارند بسیار مقرون به صرفه میباشند و به افزایش عمر سازههای بتنی نیز کمک زیادی میکنند.
به همین خاطر است که استفاده از آن ها این روزها بسیار طرفدار دارد و جزء مصالحی است که تهیه کردن آن ها در اولویت قرار دارد.
جهت تهیه و خرید گروت منبسط شونده با ما، در ارتباط باشید.